Assessorament, orientació i suport familiar

Imita al bambú, que aprèn a adaptar-se a les circumstancies, a doblegar-se amb el vent i quan s’ajup pel pes de la neu, espera pacientment a que la neu es fongui per aixecar-se de nou.

Els pares sou les persones que proporcioneu als vostres fills les bases per aconseguir que creixin amb uns valors i un comportament adequat. Però, a vegades, es presenten situacions difícils de gestionar, com la manca de motivació, resultats acadèmics deficients, canvis en l’estructura familiar, entorn d’amistats poc saludable…

A CAI Centre d’Atenció Integral oferim orientació, assessorament, suport i informació per superar possibles dificultats que presenten els fills durant el seu desenvolupament.

El nostre servei d’assessorament, orientació i suport familiar és un servei de recolzament professional que pretén ajudar i fer front a les dificultats que sorgeixen davant la paternitat.

De igual manera, informem, ajudem, guiem i acompanyem als pares en el procés d’entendre el diagnòstic del seu fill. Ajudem a la comprensió de la patologia, així com facilitem informació i suport al llarg del temps.

CAI Centre d’Atenció Integral ofereix assessorament de manera individual i en sessions col·lectives, en grup.

 

Alguns grups i cursos que realitzem són:

Grup/Curs Psicoeducatiu dirigit a pares amb fills amb TEA
(Trastorn de l’Espectre Autista) – Díptic informatiu

Grup/Curs Psicoeducatiu dirigit a pares amb fills amb TDAH i TC
(Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat i Trastorn de Conducta)
Díptic informatiu

Per a més informació, dates i horaris de realització, contacti amb nosaltres.

 

Sempre al seu costat, assessorant i acompanyant.